Apartma Martej,

je nov apartma, ki se ponaša z lepo notranjostjo in še lepšo okolico. Apartma se nahaja v Podklopci pri Bovcu in od njega potrebujete le nekaj korakov do naravnih lepot, kot sta slap Boka in slap Virje ter reka Soča. Poleg tega je odlična izhodiščna točka za izlete s kolesom ali pohode v hribe.

LASTNOSTI

 • Omogočamo plačilo z turističnim bonom
 • Brezplačen WiFi
 • Brezplačno parkiranje
 • Terasa
 • Žar
 • Zakonska postelja
 • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni
 • Primerno za 4 osebe 
 • Pomožna postelja za peto osebo
 • Dobro opremljena kuhinja
 • Klimatska naprava
 • Apartma ob manjši kmetiji
 • Bližina gostilne
Apartma Martej v bližini Bovca v kraju Podklopca

CENIK

Marsikdaj imamo razne akcije, zato nas kontaktirajte in nas povprašajte o njih. Splača se!

Apartma Martej Martej.com 10
Apartma Martej Martej.com 12

Apartma Martej se nahaja v idiličnem naravnem okolju, v katerem imate veliko možnosti za razne aktivnosti kot so: planinarjenje, kolesarstvo, pohodništvo, ribolov, padalstvo, raftanje, plezalstvo, panoramski poleti…  V mesecu avgustu pa so v Bovcu vsak četrtek, petek in soboto tudi poletni večeri z dobro glasbo.

Poleg lepe narave pa smo poskrbeli da boste imeli tudi lep apartma. Apartma se nahaja vpritličju družinske hiše, ima svoj vhod in je novo opremljen.

Obsega bivalni prostor s kuhinjo v kateri je hladilnik, mikrovalovna pečica, pečica, štedilnik in drugi pripomočki (kuhinja je popolnoma opremljena, manjka ji samo še hrana) ter na drugi strani raztegljiv kavč na katerem lahko spita dve osebi, televizija in omarica.

Poleg bivalnega prostora ima spalnico z veliko posteljo (180×200), nočnima omaricama, garderobno omaro, stojalom za prtljago ter dodatnim ležiščem.

Poleg bivalnega prostora je hodnik z veliko garderobno omaro, obešalnikom ter ogledalom. Hodnik vodi v kopalnico s tušem.

Ker pa smo mnenja, da boste raje zunaj kot notri, smo za vas naredili teraso, na kateri je žar, senčnik ter miza s stoli. Iz terase je prelep pogled na okoliške hribe.

Ob apartmaju je manjša kmetija, kar pomeni, da vas lahko kdaj obiščejo kokoši, petelin, mačka ali katera druga domača žival.

Le par minut hoje je do reke Soče (do področja, kjer so snemali Narnio), 20 minut do slapa Boke, 30 minut do slapa Virje, do katerega lahko pridete po 336 stopnicah mimo hidroelektrarne Plužna, 45 minut do Bovca, 5 minut do gostilne Žvikar, 10 minut do igrišča za golf in 5 minut do plezalne stene.  Mimo vodi Alpe Adria Trail, ki povezuje Alpe in Jadransko morje.  Vse poti vodijo čez gozd ali travnik.

Apartma Martej Martej.com 50
Apartma Martej Martej.com 52
Slap virje

30min peš, 5 min z avtomobilom

Apartma Martej Martej.com 54
Slap boka

15min peš, 2 min z avtomobilom

Apartma Martej Martej.com 56
Panorama

Iz slapa Boka, okoliških hribov ali panoramskega poleta.

Apartma Martej Martej.com 58
Plezalna stena

10 minut peš oddaljena plezalna stena

Za rezervacijo pišite tu

…ali pošljite email na apartma@martej.com

Splošni pogoji

Splošni pogoji za najem in koriščenje apartmaja veljajo skupaj s hišnim redom in se nahajajo v apartmaju, ter objavljena na spletni strani. Najemnik (v nadaljevanju tudi “stranka”) je z njimi seznanjen ter jih ob potrjeni rezervaciji tudi sprejema (naj si bo to ustna, pisna ali pa elektronska oblika rezervacije). Rezervacijo potrdi (najemodajalec – v nadaljevanju “mi”) Matej Mohar s.p ob prejemu predplačia najemnika na najemodajalčev transakcijski račun. Pridržujemo si pravico spreminjati splošne pogoje ter cenike, brez predhodne objave, zavezujemo pa se, da bodo vse spremembe ažurno objavljene na tej spleni strani ter v  papirni obliki natisnjene v apartmaju.

Prijetno bivanje!