fbpx

Prvi blog… zakaj sploh?

Zakaj sploh? je zelo dobro vprašanje, na katerega pa bom v tem blogu poskusil dati odgovor.

Od kje ideja?

Ideja o svoji spletni trgovini mi po malem roji po glavi že od konca srednje šole dalje. A prav zares sem začel o tem razmišljati po zaključenem študiju na fakulteti v Ljubljani. Takrat pa sva se s punco odločila da to idejo uresničiva in poskusiva kako se bo izšlo. Že v samem začetku pa sva se strinjala, da bodo na spletni strani le dobri izdelki. Torej taki, za katere meniva da so zelo uporabni ali pa funkcionalni, kot naprimer odlične lesene igrače.

Najprej ime…

Preden se karkoli lotiva, sva si izbrala ime. Ni ga bilo lahko izbrati, a na koncu sva le prišla do ideje, ki se nama je zdela zanimiva in to je – MARTEJ.

Prvi blog... zakaj sploh? Martej.com  1

Ime MARTEJ je sestavljeno iz delčka najinih imen: MAR kot Marija in TEJ kot Matej.

In seveda, rabiva tudi logotip. Misliva, da mu kar pristaja, sestavljen pa je iz vseh črk imena spletne trgovine. Jih najdete?

…nato pa vse ostalo

Ime je bilo izbrano, zato sva hitro zakupila gostovanje (na dan objave tega bloga, spletna trgovina Martej gostuje pri HITROST.com – sem zelo zadovoljen) in začela delati na trgovini. Veliko dela, veliko testiranja in predvsem učenja novih svari. Na koncu vsakega dneva, pa se je videlo napredovanje, saj je bila funkcionalnost in podoba trgovine vedno bližje končni verziji.

Kako pa naprej?

V prihodnje se bo spletna trgovina še nadgrajevala. Že nekaj časa nazaj smo omogočili kartična plačila, dodali smo povpraševanje za apartma in možnost svetovanja glede izdelkov, ki jih ponujamo.
V prihodnje pa bomo v ponudbo (zopet) dodali tehnične izdelke, dodali še veliko novih igrač ter vas vsak ponedeljek pričakali z novo akcijo, ki jo oznanimo na našem Facebook profilu.

Na koncu pa naj vas le še povabim, da se prijavite na naše novice desno zgoraj, s čimer boste prvi obveščeni o novostih in spremembah na naši spletni strani ter nasplošno o stvareh, ki se zdijo meni in Mariji zanimive. Obljubiva, ne bova vas zasipala z elektronskimi sporočili. 😉

Dodaj odgovor