Pogosta vprašanja

Se mogoče odgovor na vaše vprašanje že nahaja tukaj?

Koliko je cena dostave po Sloveniji?

Cena dostave je enotna za vse artikle in znaša 3,85€. Izjema so artikli, ki imajo oznako “brezplačna dostava”, pri le teh je dostava brezplačna.

Katere vrste plačila podpiramo?

V spletni trgovini Martej.com lahko plačate po predračunu oziroma ponudbi, ki jo prejmete na koncu naročila ter nato še na email naslov.

Lahko pa plačate tudi varno preko spleta s kreditno/debetno kartico Visa ali Mastercard. Uporabljamo procesorja plačil PayLike. 

Podroben opis najdete v splošnih pogojih, pod zavihkom “Načini plačila – plačilni pogoji”

Koliko časa traja dostava?

Če je izdelek na zalogi, je odposlan takoj naslednji delavni dan po prejemu plačila (prejmete obvestilo na naveden elektronski naslov). Če se vam z dostavo mudi, prosim pošljite potrdilo o plačilu na naš elektrosnki naslov info@martej.com ali nas kakorkoli drugače obvestite. 

Ali je nakupovanje preko Martej.com varno?

Seveda! V spletni trgovini skrbimo za varnost podatkov in za varen ter brezskrben nakup. Skrbimo tudi, da spletna trgovina Martej.com deluje v skladu z novim GDPR zakonom.

Kaj se zgodi po naročilu?

Ko oddate naročilo, prejmete na naveden elektronski naslov potrdilo o oddaji naročila. Nato naročilo lahko plačate (oz. ste ga že, če ste izbrali plačilo s kartico). Ko je pri nas zabeležen priliv, gre vaše naročilo naprej v obdelavo. ponavadi je naročilo odposlano naslednji delovni dan po prejemu plačila.

Ali prejmem račun?

Da. Račun dobite elektronsko na e-poštni naslov, po naročilu. Pametno ga je imeti shranjenega vsaj do preteka garanije izdelka. 

Kontaktni podatki

Kontaktne in ostale podatke podjetja najdete v splošnih pogojih, pod poglavjem “Kartica podjetja”

Pošljite nam sporočilo